Om 1000X346

Elsebeth Olsen i Skanderborg

Vores salon i Skanderborg mestrer alle discipliner inden for frisørfaget, ligesom styling og rådgivning om personlig stil og mode er en naturlig del af salonens virke.

Kom som du er | Salon Elsebeth Olsen i Skanderborg 

Uanset om man er kvinde, mand eller barn er et besøg hos Elsebeth Olsen afslapning, inspiration og nyt hår til både hverdagen og festdagen. Det er f.eks. også her, at bruden får sat sit hår og lagt sin makeup til den store dag. Konstant faglig udvikling sikrer, at Heidi Olsen og hendes fem medarbejdere altid er up to date med de seneste modetendenser og teknikker.

Renoveret lækker salon i Skanderborg

I sommeren 2011 blev salon Elsebeth Olsen totalrenoveret og fremstår i dag som en lys og lækker salon med god plads til den enkelte kunde. Heidi Olsen er født ind i en frisør familie. Hendes forældre drev i en årrække saloner i Århus, og hendes mor

Kongehuset kigger ind i salon Elsebeth Olsen i Skanderborg

Elsebeth Olsen var gennem 25 år personlig frisør for Dronning Margrethe, når Dronningen var i Århus. Heidi Olsen selv havde gennem 10 år ansvaret for at give Dronningen manicure.

Salon Elsebeth Olsen, der bygger på stolte traditioner og godt håndværk, har ligget i Skanderborg siden 1987. Salonen er en all round familiesalon med fokus på hver enkelt kunde.

Book tid nu

Vi kan alt med hår! Bare prøv os. Book din tid nu.

Heidi mener...

Heidi Redigeret

"Hos os er der plads til alle, men fokus på hver enkelt kunde"

// Heidi Olsen

Hair 1000X250

Book din tid her

Hvis du ønsker at få en behandling hos vores dygtige frisører i Salon Elsebeth Olsen, kan du gøre det lige her. Din frisør i Skanderborg.

Book din tid nu
Udviklet af attityde.dk